RIAMUF LOGO

Medlemskab

Hvad får jeg ud af at være medlem af RIAMUF?

Som medlem af RIAMUF får du bl.a. adgang til vores øvelokaler, studie til indspilning af demo eller CD og du er en del af en forening som sætter musikken og fællesskabet først. RIAMUF bands vil desuden altid blive valgt før andre bands til vores koncerter."

Hvad koster et medlemskab?

Du kan få 3 gratis prøvegange hos RIAMUF - herefter skal der betales et årligt medlemskontingent på 1.000 kr. for at benytte sig af vores øvelokaler. Kontakt os på riamuf@live.dk, hvis du ønsker fremvisning af øvelokaler eller prøvegange.

Hvordan melder jeg mig ind?

Netbank: Overfør 1.000 kr. til reg. nr. 9738 konto nr. 0004411684 MobilePay: Overfør 1.000 kr. til MobilePay 28404.

Når medlemsskabet er betalt, skal du kontakte os på riamuf@live.dk, med emnefeltet "Nyt medlem", samt dit navn, adresse, telefonnummer, fødselsdato og mail. Herefter vil vil vi tilsende dig et medlemsbevis.

Med medlemsbeviset, kan du afhente nøglen til RIAMUF. Vi har en ordning med Videokiosken (Von Støckens Plads 2). Når du har dit medlemsbevis på dig, kan du aflevere det hos kiosken, hvor du så vil modtage nøglen til RIAMUF. Når du er færdig med at øve, skal du så aflevere nøglen i kiosken igen, hvor du vil modtage dit medlemsbevis igen.


Har du nogle spørgsmål kan du altid ringe på tlf.: 30 56 58 52 eller skrive på mail riamuf@live.dk.

Bliv støttemedlem

Hvis du ikke har brug for at benytte RIAMUFs faciliteter, men stadig gerne vil støtte foreningen, har du mulighed for at blive støttemedlem. Et støttemedlemskab koster 100 kr.- årligt og indmeldelse foregår på samme måde som et normalt medlemskab.

RIAMUF gæster i snak over en øl