Medlemskab

Hvad fĂĽr jeg ud af at vĂŚre medlem af RIAMUF?

Som medlem af RIAMUF für du bl.a. adgang til vores øvelokaler, studie til indspilning af CD, og sü bliver du en del af en forening, som sÌtter musikken og fÌllesskabet først. RIAMUF bands vil desuden altid blive valgt før andre bands til vores koncerter.

Hvad koster et medlemskab?

Du kan fĂĽ 1 gratis prøvegang hos RIAMUF – herefter skal der betales et ĂĽrligt medlemskontingent pĂĽ 1.000 kr. for at benytte vores øvelokaler. Kontakt os pĂĽ riamuf@live.dk, hvis du ønsker fremvisning af øvelokaler eller prøvegange.

Hvordan melder jeg mig ind?

Netbank: Overfør 1.000 kr. til reg. nr. 9738 konto nr. 0004411684 MobilePay: Overfør 1.000 kr. til MobilePay 28404.

NĂĽr medlemsskabet er betalt, skal du kontakte os pĂĽ riamuf@live.dk, med emnefeltet “Nyt medlem”, samt dit navn, adresse, telefonnummer, fødselsdato og mail. Herefter sender vi dig et medlemsbevis og en nøglebrik, du kan lĂĽse dig ind pĂĽ RIAMUF med – og sĂĽ er det ellers bare med at give den gas i øvelokalerne.

Har du nogle spørgsmül kan du altid ringe pü tlf.: 30 56 58 52 eller skrive pü mail riamuf@live.dk.

Bliv støttemedlem

Hvis du ikke har brug for at benytte RIAMUFs faciliteter, men stadig gerne vil støtte foreningen, har du mulighed for at blive støttemedlem. Et støttemedlemskab koster 100 kr.- ürligt og indmeldelse foregür pü samme müde som et normalt medlemskab.

Meld dig ind i RIAMUF

    Dit for- og efternavn *

    Mail *

    Mobilnummer *

    Fødselsdato *

    Adresse og postnummer *