Log ind

Bliv medlem

Forside /

Bliv Medlem

Om os

Priser

Når du køber et medlemsskab af foreningen, oprettes der automatisk et årligt betalingsabonnement og login til din medlemskonto på RIAMUF.dk. Du kan altid logge ind og afmelde dit abonnement på medlemskontoen.

Aktivt medlem
1.000 kr. årligt

årlig

betaling

Støttemedlem
100 kr. årligt

årlig

betaling

Udtalelser

Hvad vores medlemmer siger

Hvis ikke vi har overbevist dig om at blive medlem af RIAMUF endnu, så hør hvad vores nuværende medlemmer har at sige om foreningen 🎶 

RIAMUF er et frirum med plads til alle, der har musikken til fælles! En forening som er inkluderende og byder dig velkommen med åbne arme. Der arrangeres fantastiske koncerter og aktiviteter som virkelig giver dig en på opleveren!”

  Mathias Risom
  Mathias Risom

  Riamuf, gode gamle Riamuf. Hvis Du har brug for et sted at øve, enten selv eller med andre personer, så kan man næsten ikke forestille sig et bedre og hyggeligere sted end Riamuf. Ikke nok med at øvelokalerne er super gode, rene og har alle faciliteter man nu kan få brug for som musiker. Så er sammenholdet super godt og der bliver afholdt nogle fede koncerter i løbet af året.

   Edin Pilakovic
   Edin Pilakovic

   RIAMUF byder på lidt af hvert: alt fra fine faciliteter og fede arrangementer, til sammenhold og rigelige mængder humor. Jeg har været medlem on/off siden 2008 og jeg bliver her mange år endnu

    Mike Terkelsen
    Mike Terkelsen

    RIAMUF er fuld af musik og glæde. Masser af fede bands og fine folk. Der laves et ton af gode koncerter hvor bands fra RIAMUF kan komme og spille samt bands fra andre landsdele. Jeg har selv været medlem af RIAMUF siden 2018, og haft stor glæde med det. 100% Danmarks bedste musikforening.

     Olaf Hansen
     Olaf Hansen

     FAQ

     Ofte stillede spørgsmål

     Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec.

     Aktive medlemmer har adgang til foreningens øvelokaler og andre faciliteter. Støttemedlemmer er medlemmer af foreningen, men har ikke adgang til øvelokaler og faciliteter. Begge typer medlemmer har dog naturligvis stemmeberettigelse til den årlige generalforsamling, hvor bestyrelsen vælges.