Log ind

Frivillig

Forside /

Om RIAMUF / Frivillig

RIAMUFhjemmeside (13 of 23)
RIAMUFhjemmeside (5 of 23)

Fællesskabet bag

Bliv frivillig i Syddanmarks største musikfællesskab

RIAMUF er en forening hvor vi værdsætter mangfoldighed, fællesskab og ikke mindst musikken. Året rundt drifter bestyrelsen sammen med de cirka 25 frivillige foreningen ved at formidle livemusik og holde øvelokalerne i gang.

De frivillige er tilknyttet et bestemt arbejdsområde. Hvert arbejdsområde har en tilknyttet kontakt i bestyrelsen, som har ansvaret for de frivillige. Du skal være minimum 15 år for at blive frivillig på RIAMUF. Desuden forventes det, at du har en interesse for kultur og musik, samt at du er vanvittigt god til at feste.

RIAMUF har forskellige medarbejdergoder for de frivillige, så som gratis adgang til alle RIAMUFs koncerter, billige priser i baren, adgang til efterfesterne, sociale arrangementer i løbet af året og et helt unikt fællesskab, som vi værner enormt meget om.

Arbejdsområder for frivillige:

Koncertcrew

Som del af koncertcrewet, møder du typisk op et par dage inden en koncert for at gøre scenen og lyset klar i samarbejde med de teknisk ansvarlige. Herefter har du vagt på selve koncertdagen, typisk fra klokken 12 og frem til koncerten er slut, og der er ryddet op og gjort rent. Ens arbejdsopgaver kan variere på aftenen – enten som medhjælper i baren, døren, afrydder, stagehand eller noget helt fjerde. Som del af koncertcrewet er man også ansvarlig for at møde op til rengøring dagen efter klokken 12.

Kommunikation & PR

Bliv medansvarlig for RIAMUFs digitale liv! RIAMUFs sociale medier og hjemmeside skal altid driftes, og det kan du hjælpe til med. Har du et øje for kommunikation og PR, skriver fejlfrit og en lyst til at gøre en forskel på vores medier, så er holdet her noget for dig.

Foto:

Som fotograf på RIAMUF er rammerne er meget frie. Man har mødepligt til alle koncerter fra klokken 19.30-00.00 – det er altså forholdsvis korte vagter. Det forventes dog, at der leveres cirka 5-10 billeder af hvert band samt 5-10 stemningsbilleder fra aftenen. Fotografen bliver selvfølgelig altid krediteret.

Hverdagscrew:

Som en del af hverdagscrewet, har man en noget mere fleksibel og alsidig opgave. Her er man på som ”tilkaldevagt” – det vil sige, at man skal stå klar til ad hoc opgaver som opstår løbende. Det kan være at sætte plakater op i byen, at svinge støvsugeren i øvelokalerne, at male lokalerne eller noget helt fjerde der lige pludselig opstår. På hverdagscrewet er man altid i grupper på minimum 2 personer.

Lyd/lys:

Som frivillig lyd- og/eller lystekniker på RIAMUF arbejde man tæt sammen med vores tekniker. Det er både under afvikling af koncerten, hvor man skal assistere teknikeren, samt på hverdage, hvor nye opsætninger af lyset skal arrangeres.

Studietekniker:

På RIAMUF har vi et topprofessionelt og moderne studie, hvor du kan indspille og producere sange. Som frivillig kan du komme under vingerne på en af vores studieteknikere, som kan lære dig op og give dig kørekort til studiet, så du kan indspille og producere sange med dit eget eller andres bands.

Afspil video

Bliv frivillig

RIAMUF søger af og til nye frivillige, og vi har en venteliste, som man kan blive sat på. Hvis du er interesseret i at blive frivillig hos os, så skal du sende en kort ansøgning til riamuf@live.dk. Her skal du fortælle lidt om dig selv, alder, baggrund, erfaring og ikke mindst hvorfor du gerne vil være frivillig på RIAMUF. Herefter vil du blive sat på vores venteliste.

Fælleskab
100%
Musikalsk kunnen
30%
Personlig udvikling
73%
Frivillighed
90%
Grill, fest og farver
65%

Forventninger

Når man melder sig som frivillig på RIAMUF, melder man sig også ind i et kæmpe fællesskab. Næste gang du skal flytte, mangler et lift til Stavanger, trænger til en tur på bodega på en tirsdag eller skal låne et virkelig specielt stykke værktøj i 10 minutter – så ringer du bare. Men det betyder også, at vi stiller nogle forventninger til dig. Hvis du er en del af koncertcrewet, så møder du op til aftalt tid – og kommer selvfølgelig også dagen efter til oprydning. Hvis du er en del af hverdagscrewet, og der bliver sat en dato for plakatophæng, så møder du selvfølgelig også op – og så videre, og så videre. Hvis du af den ene eller den anden grund ikke kan hjælpe til – så er det dit ansvar at melde fra til kontaktpersonen for dit hold. Hvis du bliver væk fra aktiviteterne uden grund, så kan man ikke være frivillig. Hos RIAMUF løfter vi for hinanden i flok.