Om RIAMUF

RIAMUF (Ribe AmatørMusikerForening) er en af Danmarks ældste øvelokaleforeninger og har i over 35 år fungeret som springbræt for amatørmusikere.

En stor del af foreningens aktiviteter foregår i vores 3 øvelokaler, som er beliggende i en gammel fabriksbygning på Rosenallé 3 i Ribe. Lokalerne har vi ved egen kraft sat i stand vha. de midler som vi selv har fremskraffet gennem afholdelse af arrangementer.

Vi har en aktiv medlemskare, som sammen med foreningens bestyrelse er med at arrangere og afvikle koncerter og andre arrangementer for at fremme amatørmusikken i Ribe. Derudover underholder vores medlemmer også ved diverse klub- og byfester.

Arrangementerne er grundlaget for foreningens økonomi, og der præsenteres udelukkende amatørmusik, både lokalt og udenbys.

Vi har igennem en lang årrække set vores medlemmer udvikle sig som musikere og mennesker, gennem deres medansvar i organisering og afvikling af RIAMUFs arrangementer og vi håber at kunne få flere unge til at aktivt deltage i og være en del af kulturlivet i Ribe.