Log ind

Øvelokaler

Forside /

Faciliteter / Øvelokaler

RIAMUFs øvelokaler

RIAMUF råder over 3 øvelokaler, som alle er fyldt med standard-instrumentering og står til rådighed for alle medlemmer af foreningen. Øvelokalerne er hele rygraden i foreningen – det er her, vi har skabt mange af de musikere, som i dag huserer på festivaler og spillesteder landet over.

I øvelokalerne stiller vi både guitar- og baskabinetter samt toppe, trommesæt og sanganlæg til rådighed. Dog skal du medbringe din egen guitar eller bas inkl. jack-kabel samt trommestikker. Slut det hele til, og så er i klar til at øve!

Øvelokalerne er 30-40 kvadratmeter, og udover RIAMUFs eget udstyr, har medlemmer også privat udstyr stående deroppe efter aftale med bestyrelsen.

Vi går enormt meget op i frihed under ansvar – og det har da også fungeret de sidste 35 år. Det vil sige man piller ikke ved andres udstyr, og man rydder pænt op efter sig selv efter hver øver.

Se RIAMUFs øvelokaler in action i videoen her:

Afspil video

Bliv aktivt medlem af RIAMUF

1000 kr./ om året

Medlemsskabet inkluderer bl.a.:

Har du spørgsmål?

Hvis du skulle sidde inde med spørgsmål til RIAMUFs faciliteter, medlemsskab e.l., så er du mere end velkommen til at gribe knoglen eller sende en mail.