Log ind

Faciliteter

Forside /

Faciliteter

Vi tilbyder

En stor del af foreningens aktiviteter foregår i vore 3 øvelokaler, som er beliggende i en gammel fabriksbygning i Ribe – men vi råder også over et studie, man kan benytte sig af som medlem, samt en koncertsal, hvor vi præsenterer amatørmusik i alle dets afskygninger.

Vi har ved egen kraft sat lokalerne i stand vha. de midler som vi selv har fremskaffet igennem afholdelse af egne arrangementer.

Kontakt os på riamuf@live.dk, hvis du ønsker en fremvisninger af vores faciliteter – eller læs mere her:

Øvelokaler

Vi råder over 3 øvelokaler, som er fyldt med standard-instrumentering og står til rådighed for medlemmer af foreningen.

Studie

RIAMUF råder over eget studie. Som medlem af RIAMUF kan du indspille demo eller CD i studiet til 200 kr. pr. dag.

Koncertsal

RIAMUFs koncertsal har plads til 150 stående publikummer eller 100 siddende. Vi holder ca. 10 koncerter om året.

Udtalelser

Hvad vores medlemmer siger

Hvis ikke vi har overbevist dig om at blive medlem af RIAMUF endnu, så hør hvad vores nuværende medlemmer har at sige om foreningen 🎶 

RIAMUF er et frirum med plads til alle, der har musikken til fælles! En forening som er inkluderende og byder dig velkommen med åbne arme. Der arrangeres fantastiske koncerter og aktiviteter som virkelig giver dig en på opleveren!”

  Mathias Risom
  Mathias Risom

  Riamuf, gode gamle Riamuf. Hvis Du har brug for et sted at øve, enten selv eller med andre personer, så kan man næsten ikke forestille sig et bedre og hyggeligere sted end Riamuf. Ikke nok med at øvelokalerne er super gode, rene og har alle faciliteter man nu kan få brug for som musiker. Så er sammenholdet super godt og der bliver afholdt nogle fede koncerter i løbet af året.

   Edin Pilakovic
   Edin Pilakovic

   RIAMUF byder på lidt af hvert: alt fra fine faciliteter og fede arrangementer, til sammenhold og rigelige mængder humor. Jeg har været medlem on/off siden 2008 og jeg bliver her mange år endnu

    Mike Terkelsen
    Mike Terkelsen

    RIAMUF er fuld af musik og glæde. Masser af fede bands og fine folk. Der laves et ton af gode koncerter hvor bands fra RIAMUF kan komme og spille samt bands fra andre landsdele. Jeg har selv været medlem af RIAMUF siden 2018, og haft stor glæde med det. 100% Danmarks bedste musikforening.

     Olaf Hansen
     Olaf Hansen

     RIAMUFhjemmeside (11 of 23)
     RIAMUFhjemmeside (6 of 23)

     FAQ

     Ofte stillede spørgsmål

     Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec.

     Aktive medlemmer har adgang til foreningens øvelokaler og andre faciliteter. Støttemedlemmer er medlemmer af foreningen, men har ikke adgang til øvelokaler og faciliteter. Begge typer medlemmer har dog naturligvis stemmeberettigelse til den årlige generalforsamling, hvor bestyrelsen vælges.